• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Екипа „Слатка Тајна” победник турнира у Сувом Долу

 Zavrsen turnir u Suvom Dolu 2018Финале турнира у малом фудбалу у Сувом долу 2018. године, одржано је у суботу 21. јула. Током трајања такмичења владала је спортска атмосфера, а заслужену победу након извођења пенала остварила је екипа „Слатка тајна“. 

Лука Стојићевић из Сувог Дола испред организационог одбора, захвалио је свима на помоћи и подршци и истакао да су утакмице биле коректне и протекле без инцидената.

Генерални покровитељ свих летњих турнира који се организују по насељима је општина Жагубица, а турнир су пратили и награде додељивали: Миле Перић, заменик председника Скупштине општине, Дејан Тошић, повереник Месне заједнице “Полет“ Суви До,  Саша Туфегџић, начелник полицијске станице у Жагубици, као и Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица.  

У конкуренцији пионира треће место освојили су „Аис брејкери“, друго екипа „Дошли смо по медаљу“, а први су били пионири екипе „Пресинг“ из Сувог Дола.

У такмичењу сениора трећа је екипа „Дулкан“, другопласирани фудбалери екипе „Панама“ из Осанице, док је победник турнира „Суви До – 2018“Екипа „Слатка Тајна“ из Сувог Дола.

Резултат финалне утакмице је 3: 2.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=p8X7x2f4crc{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB