• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Хуманитарни турнир у малом фудбалу - Крепољин 2018

 Humanitarni turnir u Krepoljinu 2018У насељу Крепољин одржан је турнир у малом фудбалу хуманитарног карактера, који је за циљ имао помоћ грађанима Жагубице угроженим у поплави 02. августа.

Сама организација спортског такмичења, потекла је од стране Месне заједнице “Горњак” Крепољин и Фудбалског клуба “Јасеновац”, који ће сва новчана средства намењена за награде победницима и пратеће трошкове које подразумева сама организација, усмерити на жиро -  рачун за помоћ најугрожрнијим домаћинствима страдалим у поплави.

Један од главних организатора Данијел Петровић, истакао је да је Хуманитарни турнир у Крепољину одржан 2018.године, један од најбоље организованих до сада и изразио захвалност свима који су се ангажовали у самој организацији и играчима који су публици приуштили добру игру. Такође је истакао и велику подршку локалног руководства општине Жагубица у спровођењу идеје да се суграђанима Жагубице пружи новчана помоћ сада када им је најпотребнија.

Поред средстава прикупљених на Хуманитарном такмичењу организациони одбор турнира у Крепољину је свим фирмама и привредницима у Крепољину и околним селима поделио и бројеве жиро – рачуна на које могу уплатити новац, и тако показао не само хуман гест, већ и велику жељу да се суграђанима Жагубице пружи финансијска подршка.

На Хуманитарном турниру у малом фудбалу „Крепољин 2018“, учествовало је 10 екипа а победничке екипеје захвалницама наградио Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица. Треће место освојили су момци  из Сувог Дола, друго место екипа из Лазнице “Жика Бомба”, док су први били момци екипе из Осанице. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=L2bfMwIcPjM&t=17s{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB