• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Помоћ Компаније „Бонима“ грађанима Жагубице

 Kompanija BONIMA podelila 20 vaucera poplavljenima u ZagubiciПоред донације коју је недавно грађанима Жагубице, угроженим у поплави, упутила канадска Компанија “Авала ресурс“, контигент помоћи у намештју је дана 30. августа 2018. године,  доделила и компанија намештаја “Бонима” из Пожаревца.

Бојан Симоновић, власник Компаније намештаја “Бонима”, у присуству Предрага Ивковића, заменика председника општине Жагубица, поделио је 20 ваучера грађанима, са жељом да и даље купују намештај и обнављају своје домове, али да их више никада не задеси оваква катастрофа и не затреба им хуманитарна помоћ.

Како је истакао Симоновић, у Жагубици је први пут, и веома је импресиониран околином и добрим људима са којима се сусрео, а посебно срећан што је дошао са најбољом и најискренијом намером да помогне.

Локална самоуправа општине Жагубица и чланови Штаба за Ванредне ситуације и даље изналазе начине да свим грађанима угроженим у поплави 02. августа, пруже подршку и да свима подједнако, колико је то могуће, изађу у сусрет.   

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=7_lQh2CzEVs{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB