• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Почетак школске 2018 / 2019

 Pocela skolska 2018 2019 godinaПрви школски дан у 2018. години, коме су се понајвише обрадовали ђаци прваци, у општини Жагубица, протекао је уз дечије осмехе, углавном весело.

Неизоставни дочек првака приређен је у готово свим школама и подручним одељењима, па тако и у Oсновној школи “Моша Пијаде”. Старији ученици су извели кратак програм и тако на најлепши начим најмлађим другарма пожелели добродошлицу а поздравни говор упутила је и Сунчица Јовић, директор школе.

Након свечаног пријема ученика првог разреда подељени су и пакетићи са школским прибором најмлађим полазницима, ђацима првацима, дар издавачке куће „Нота“ из Књажевца,  које је у школи “Моша Пијаде” у Жагубици  и „Јован Шербановић“ у Лазници, у присуству директора и учитеља, доделио Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица, као и у Oсновној школи “Јован Шербановић” у Крепољину, где су поклоне делили Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица и Горан Милинковић, директор поменуте установе.

Поред матичних одељења поклоне су најмлађи ученици добили и у подручним одељењима свих школа у општини.

Уз најбоље жеље за срећан почетак одржани су и родитељски састанци , како би се ђаци и родитељи што боље упознали са градивом и програмом који их очекује у овој школској години.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=aQDmLQFPZi8{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB