• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Општина Жагубица узела учешће на 13. Сајму eтно хране и пића

13 Sajam etno hrane i pica

Регионална смотра прехрамбених производа намењених тржишту, припремљених по традиционалним рецептима, на традиционални начин, одржана је од 21. до 24. новембра у Београду.

Реч је о националним специјалитетима, производима карактеристичним за ужа географска подручја, најчешће ручне израде и од органски гајених сировина. На манифестацији су учествовали произвођачи из различитих крајева Србије.

Општина Жагубица представљајући производе карактеристичне за подручје Хомоља, на свом изложбено – продајном простору привукла је велики број посетилаца, а излагачи су представлили оно најбоље:  квалитет и оригиналност:

Како би трпеза приређена за госте Сајма, организаторе и домаћине била још богатија поред вредних домаћица из Хомоља, побринули су се и ученици Техничке школе из Жагубице.    

Највећу и најстарију смотру произвођача традиционалних прехрамбених производа - Сајам етно - хране и пића 2018, посетили су и преставници локалног руководства општине Жагубица, начелница Општинске управе Смедеревка Буцкић, заменик председника општине Предраг Ивковић, помоћник председника општине Душан Милосављевић, као и сарадници Одељења за привреду и економски развој, који су под окриљем Регионалне привредне коморе Пожаревац и у сарадњи са Регионалном привредном комором уложили велике напоре да се општина Жагубица на самом сајму представи у најбољем светлу.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB