Штампа

Чаролија новогодишњих празника

Новогодшња чаролија у општини Жагубица већ увелико траје на свеопште задовољство првенствено најмлађе популације становника. У акцију уређења простора пред новогодишње празнике по први пут су укључене све образовне установе са подручја општине Жагубица а лепшој атмосфери свакако доприноси и снег који даје посебан ефекат.

Особе које су предводиле екипе радећи на уређењу простора  исказале су своје утиске, посебно нагласивши да је идеју са одушевљењем подржао и Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Наиме, идеју презентовану од стране председнице Скупштине општине Жагубица Оливере Пауљескић, са изузетном радошћу подржао је Сафет Павловић, председник општине Жагубица како би сва насеља у општини била уређена у складу са предстојећим празницима и новогодишња расвета била свуда подједнако заступљена, како у општинском месту Жагубица, тако и по свим месним заједницама.

Све ово, како истичу у локалном руководству, оргазивоно је готово по први пут у оваквој мери, како би се и мештани општине Жагубица, бар у време празника саживели са грађанима који живе у већим градовима и осетили подједнако важним, јер су сви грађани Србије, грађани подједнаког реда.

По први пут је у овакву акцију укључена и Светлана Милуиновић, Мр пејз. арх., иначе помоћник  градоначелника Пожаревца за урбанизам, како би све добило праву димензију а такође су и деца иродитељи дали велики допринос, на чему локално руководство свима који су узели учешће посебно захваљује.

Локална заједница, предвођена Сафетом Павловићем, председником општине Жагубица ће свакако и наредних година, у складу са могућностима, грађанима обезбеђивати овакве видове изненађења.