Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Вучић најавио боље услове за ђаке крепољинске основне школе

 Vucic obisao OS u KrepoljinuПредседник Србије Александар Вучић, поводом обелржавања  Дана општине Жагубица, обишао је реконструисану ОШ "Јован Шербановић" у Крепољину, и поручио да становнике жагубичког краја очекују "бољи дани" и захвалио грађанима на подршци коју су пружили током реформи.

"У Хомољски крај није улагано годинама, али сада има новца и за то. Желимо да људима у сиромашним деловима земље покажемо да нису заборављени. Желимо да људима покажемо да смо у стању да, када Србија напредује, обратимо пажњу на њих и да то осете у сваком месту", рекао је председник Републике Србије у обраћању новинарима.

Такође је најавио је да ће ОШ "Јован Шербановић" добити још помоћи, да ће бити промењен котао на чврсто гориво и уређен паркет у спортској сали.

Обиласку школе присуствовао је и министар спорта Вања Удовичић, који је позвао ђаке да кад заврше школовање буду вредни, раде за добробит своје земље и останау да у њјој живе. У знак захвалности на посети, подршци и  помоћи школи, председнику Републике Србије Александару Вучићу, од стране ученика школе “Јован Шербановић” , уручени су и пригодни поклони .  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji