Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одиграна КУП утакмица у Жагубици

 KUP utakmica u Zagubici 2017Утакмицом која је одиграна у среду 28. септембра на стадиону фудбалског клуба „Хомољац“ у Жагубици, завршено је КУП такмичење на нивоу Oпштинског  фудбалског  Савеза Жагубица за 2017. годину. Победник је већ другу годину за редом  Фудбалски клуб „Рудар“ из Крепољина, а надметање је окончано резултатом 1: 5.

Своје импресије изразио је и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, рекавши да се утакмица КУП –а традиционално игра у част Дана општине и да се на тај дан на стадиону „Хомољца“  увек окупи велики број љубитеља фудбала:

„Данас су играли „Борац“ из Вуковца и „Рудар“ из Крепољина. Обема екипама од срца честитам и желим пуно среће и добре утакмице“, рекао је Милосављевић.

Фудбалере је поздравио и председник Фудбалског Савеза општине Жагубица Дејан Тошић, а пехаре је доделио помоћник председника општине Жагубица.

Победници КУП – а,  фудбалери „ Рудара“  из Крепољина, стекли су право да у даљем КУП такмичењу играју са клубовима који су победили у суседним општинама браничевског округа. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji