POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пријем деце у канцеларији председника општине у Крепољину

Prijem dece u kancelariji predsednika opštine u Krepoljinu 20171030 104023.985Председник општине Жагубица Сафет Павловић, организовао је у Крепољину пријем деце подручног одељења Предшколске установе “Полетарац“ Жагубица.

Васпитачице Светлана Стевановић и Сузана  Миладиновић, кроз разговор са председником општине указале су на неке од проблема са којима се суочавају а малишани су имали прилику да виде простор где председник општине ради, да се упознају са пословима које обавља и да напослетку искажу и утиске.

Пријему је присуствовао и Предраг Ивкиовић, заменик председника општине Жагубица и притом истакао да су деца, њих око 20 – так, имала прилику да бораве у канцеларији председника општине у Крепољину и притом била радосна и одушевљена пријемом. Подсетио је такође да локална самоуправа у оквиру популационе политике  омогућава бесплатан вртић на територији општине, за свако рођено дете у општини Жагубица  из општинског буџета , добија се по 20 000 динара, не рачунајући новац који дели држава,а свака мајка породиља , незапослено лице,  добија девет месеци по 15 000 динара.

Простор канцеларије председника општине Жагубица Сафета Павловића, у Крепољину,  красиће и поруке садржане жељама које су заједно са васпитачима деца Предшколске установе у Крепољину  исказала кроз цртеже.   

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji