POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Успеси и активности Карате клуба “Врело”

 Karate klub Vrelo ZagubicaУ оквиру Спортског удружења “Пантери 012“,  већ годину дана ради Карате клуб „ Врело“ и то веома успешно.

Млади каратисти са готово сваког такмичења донесу по неко одличје, којима се поносе, па су тако медаље понели и са Првенства Европе одржаног у Ресавици у организацији Уједињених нација.  Деца из општине Жагубица донела су две медаље: једну сребрну и једну бронзану.

Медаље су освојиле Анастасија Милинковић и Наташа Максић из Крепољина, док је у генералном пласману клуб остварио прво место.   

Како би исказала своје умеће вршњацима, група деце Карате Клуба „Врело“ извршила је презентацију карате спорта основцима школе „Моша Пијаде “ у Жагубици,са циљем, како је нагласио тренер Томислав Јелић, да се  што више  деце упути у спорт,  да им се објасни значај спотра  и да им се упути позив да се придруже и вежбају. 

Нови чланови од 5 – до 15 година, па и старији, уколико желе, како је рекао тренер Клуба Томислав Јелић, биће део породице спортиста  који ће, уз већ искусне каратисте, представљати  општину Жагубица на свим текмичењима и наступима. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji