POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Година jубилеја Aпотекарске установе Пожаревац

 Godina jubileja Apoteke u ZagubiciЈедна од најуспешнијих установа у Браничевском окугу, а може се рећи и на целој територији Србиjе, Aпотекарска установа Пожаревац, пригодним активностима ових дана обележава 160 година од отварања прве апотеке у граду Пожаревцу и 55 година континуираног рада апотеке Пожаревац која је у државном власништву.

Осврнувси се на монографију,  достојну реномеа овакве Установе, чије је представљање уприличено 30. Октобра, Небојша Јорговановић, специјалиста, магистар фармације и директор установе,исказао је импресије о обележавању значајног догађаја и најавио активности поводом обележавања јубилеја.   

Јорговановић је том приликиом истакао да потреба за сталним напретком како би увек била корак испред осталих, уз искрену посвећеност свих запослених том циљу и непресталним усавршавањем стручног кадра и услуге у апотекама представљају покретач раста и развоја апотеке Пожаревац а запослени свакодневно пред собом имају озбиљан задатак који условљава висок степен одговорности што у раду представља посебан изазов.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji