POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Други „Хомољски Сусрети дијаспоре“ у Вићенци

 KUD Izvor iz Laznice u Italiji 2017Други  Хомољски сусрети дијаспоре одржани су у Италији у Вићенци протеклог викенда. На једном месту скуп емоција људи који живе и раде у Дијаспори помешан са утисцима гостију из Србије, Италије и Аустрије произвео је лепо дружење и дивне тренутке које ће заувек остати упамћени.

Културно – забавни програм заједно са Српско- спортским културно  уметничким друштвом “Хомоље” из Креаца као домаћином и организатором, припремили су чланови Kултуно – уметничких друштава и фолкорних ансамбала: “Вељко Дугошевић” из Кучева, “Извор” из Лазнице, “Јелек” из Арзигнана, “Никола Тесла” из Аустрије, “Никола Тесла” из Удина из Италије,  Српска културна заједница “Свети Сава” из Валдања и Српска школа “Свети Сава” из Италије који су приказали игре и песме карактеристичне за поднебља из којих долазе.

Манифестацију је отворио Душан Алексић, председник Савеза Срба  у Италији а госте је забаљао оркестар Слађана Шонића чији су се чланови потрудили да посетиоци Манифестације других по реду „Сусрета Дијаспоре“ одржаних у Вићенци  својски уживају у песми и доброј атмосфери.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji