POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Актуелно у Ловачком удружењу „Јован Шербановић“ Жагубица

 Lovacki dom u Zagubici aktivnosti udruzenjaЛовачко Удружење „Јован Шебановић“ Жагубица реализује бројне активноси у оквиру плана и програма рада. Једне од њих односе се и на реализацију Пројекта прихваћеног од стране Mинистарства пољопривреде који подразумева, између осталог, и мониторинг понашања вука у условима прихране поготово у лошим климатским условима који карактеришу овогодишњу ловну сезону.  

Бранислав Живковић, председник Ловачког удружења „Јован Шербановић“ осврнуо се и на актуелности српског ловства где су у току разговори на нивоу радне групе у Министарству пољопривредеУправи за шуме, а тичу се новог Закона о ловству и унапређења лова у Србији.

Битна и најважнија ствар, како је рекао Живковић, а којима се тренутно интензивно баве, јесте и подизање свести грађана о ловству и њихова безбедност, јер то спада у део на који се Управа Удружења ловаца посебно осврће, као и на могућност потенцијалне сарадње Ловачког удружења са становницима општине Жагубица у обостраном интересу.

Од актуелности Ловачког удружења издваја се још и пререгистрација оружја, тако да је препорука да ловци и љубитељи лова који су спремни да уђу у процес пререгистрације оружја могу да се јаве Ловачком удружењу који ће организовати бесплатан лекарски преглед за добијање лекарског уверења, јер је крајњи  рок за пререгистрацију 05. март 2019. године. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji