POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 77. седница Општинског већа Жагубица

 Sednica Opstinskog veca 20.12Седница Општинског већа општине Жагубица одржана у среду 20. децембра садржала је, са допунама, више од 40 тачака Дневног реда.

Већници су усвајали и разматрали Одлуке и питања од значаја првенствено за грађане општине Жагубица, а такође и за ефикаснији рад локалне смоуправе.

Прва тачка Дневног реда била је Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету општине Жагубица за 2017. годину, коју ће разматрати одборници Скупштине општине Жагубица на заседању које ће бити одржано у петак 22. децембра.

На истој седници одборници ће разговарати и о Нацрту кадровског плана Општинске управе општине Жагубица за 2018. годину, Предлогу Одлуке о буџету општине Жагубица за 2018. годину, Нацрту Кодекса понашања запослених општине Жагубица, Предлогу Одлуке о измени одлуке о месним заједницама на територији општине Жагубица, плану рада Туристичке организације општине Жагубица за 2018, допису Завичајног музеја Хомоља у вези избора вршиоца дужности директора,као и Предлогу програма пословања и предлогу Уговора о вршењу услуга за 2018. годину Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица.  

Седница Општинског већа жагубичке општине употпуњена је такође темама које садрже захтеве грађана за финансијску и друге помоћи, које ће по одлуци већника бити прослеђене Центру за Социјални рад и другим релевантним институцијама на разматрање.

На Дневном реду 77. седнице Општинског већа било речи и о Предлогу правилника о условима и мерилима, поступку и начину рада интересорне комисије и документацији радног тела за безбедност саобраћаја општине Жагубица коју су чланови Општинског већа такође усвојили. 

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji