POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Обновљиви рецепти и у Дому здравља у Жагубици

 Obnovljivi recepti poceli i u Domu zdravlja u ZagubiciЕлекторнски рецепти који се постепено уводе у Здравственим установама широм Србије, у Дом здравља у Жагубици, по Савету Министарства здравља, уведени су 15. децембра. 

Директор у Дому здравља у Жагубици  др Весна Стојиловић, рекла је да  се увођењем електронског, тзв. обновљивог  рецепта,  постављају и нова правила у издавању терапије где нпр. хронични пацијенти, који и подижу највише лекова о трошку осигурања, сада на основу процене изабраног лекара, једном или двапут годишње могу доћи у установу, изузев ако у њиховом здравственом стању нема неких промена, а за лекове које користе иду директно у апотеку .

„Уколико се пацијенти јаве на преглед са неким акутним обољењем и добију рецепт за антибиотик исти је необновљив“, прецизирала је др Стојиловић:

Др Стојиловић  је посебно напоменула да грађани општине Жагубица, тачније пацијенти, прегледе могу заказати искључиво радним данима од 7 – 19 сати, када могу добити и информације о раду изабраног лекара.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji