• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

VI седница Штаба за ванредне ситуације општине Жагубица

Шеста редовна седница Штаба за ванредне ситуације општине Жагубица, одржана у среду  30. јануара, садржала је три тачке Дневног реда:

Разматрање годишњег извештаја о раду Штаба за ванредне ситуације општине Жагубица за 2018. годину, разматрање Предлога Годишњег плана рада Штаба за ванредне ситуације општине Жагубица за 2019. годину и разматрање и анализирање тренутне ситуација у време зимског периода на територији општине Жагубица.

 Чланови Штаба су усвојили предложени Дневни ред, а затим и поменуте извештаје и предлоге.

Разматрајући и анализирајући тренутну ситуацију у време зимског периода на територији општине Жагубица, истакнуто је да су сви путни правци које одржава ЈКП „Белосавац“ проходни, а да се на појединим споредним путевима по насељима, где екипе нису могле да стигну одвија саобраћај теже, али уз проходност, те се у складу са поменутим и грађани моле за разумевање. Наглашено је и да ће сви путеви до сваког домаћинства бити очишћени по приоритетима. Такође се суграђани моле да аутомобиле паркирају на за то дозвољеним местима или у својим двориштима, како не би  ометали саобраћај, а екипе зимске службе могле без проблема да обављају посао уклањања снега са улица.  

Седницом Штаба председавао је Предраг Ивковић, заменик команданта Штаба за ванредне ситуације општине  Жагубица.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB