Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

XVII седница Скупштине општине Жагубица одржана 23.04.2018.

Održana 17 Sednica SO ŽagubicaОдборници Скупштине општине Жагубица заседали су у понедељак 13. априла и при том усвојили веома битне Предлоге решења и Одлука.

Седници је присуствало 20 одборника, а сам ток образложила је Оливера Пауљескић, председник Скупштине:

„Најбитније тачке Дневног реда биле су Усвајање Одлуке оперативног плана за одбрану од поплава за воде другог реда на територији општине Жагубица за 2018. годину и Одлука о покретању поступка утврђивања јавног интереса за експропријацију, а реч је о градско - грађевинском земљишту у Жагубици у власништву ДДО „Арива Литас“, где би корисник била општина Жагубица. Такође је усвојена и Одлука о бесплатном превозу путника на територији општине Жагубица. Оставка директора Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица, поднета на лични захтев, је такође одобрена од стране одборника, а функцију вд директора овог педузећа до даљњег обављаће Јовча Миловановић, из Жагубице“, рекла је Оливере Пауљескић.

На XVII Седници Скупштине општине усвојен је и извештај о раду Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица за 2017. годину и дата сагласност на Правилник о организацији и систематизацији послова у Центру за Социјални рад за општине Петровац на Млави и Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji