Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

У сусрет уписном року 2018 /2019 - Техничка школа Жагубица

Obrazovni profili Tehnicka škola ZagubicaТехничка школа Жагубица постоји преко 30 година, током којих је знатан број младих добио квалитетно образовање. Школа и данас послује веома успешно, пружајући ученицима квалитетне и одговарајуће услове за рад, рекао је директор Душан Милосављевић и прецизирао да је и за предстојећу школску годину предвиђен упис ученика различитих профила:

„За занимања четвртог степена из подручја рада вршиће се упис за смерове: економија, права и администрација, образовни профил економски техничар 30 ученика, трговина, угоститељство и туризам, образовни профил кулинарски техничар 30 ученика и једно комбиновано одељење трећег степена образовни профил, кувар – конобар 15 + 15 ученика“, рекао је Милосављевић.

Један од смерова за који се ученици осмих разреда највише опредељују бирајући образовне профиле у Техничкој школи у Жагубици свакако јесте и смер кулинарство, како би по завршетку школовања добили звање кулинарски техничар.

Разлози за то су бројни а пре свега спој сручног кадра, љубазност и спремност професора да знање адекватно пренесу на ученике.

Информације се могу добити на број телефона 012/643 – 232 или на сајту tszagubica.edu.rs

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji