Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Радови у Сувом Долу на потесу према „Шиљатој“

Radovi na atarskim putevima ua suvom doluПриоритет у раду локалног руководства жагубичке општине јесте свакако и изградња, поправка и реконструкција брдских и атарских путева по свим насељима, како би се мештанима створили што бољи услови за одлазак до имања, салаша и викендица.

Једна од деоница где су тренутно актуелни радови јесте и атар насеља Суви До, конкретно на потесу према „Шиљатој“ како мештани називају овај део насеља. У питању је атарски пут који је веома битан за готово све житеље села, јер већина њих туда пролази до својих парцела.

По изјавама мештана на овој деоници нису извођени радови преко 50 година уназад и стога велику захвалност дугују пре свега локалном руководству, што су имали разумевања за њихове потребе.  

Грађевинска сезона 2018. године започета је урбано и на свим пољима, тако да грађани општине Жагубица могу очекивати радове по свим селима, па чак и тамо где се најмање надају, јер се локална самоуправа труди да створи инфраструктуру за пре свега ефикаснију аграрну производњу а и квалитетнији живот пољопривредника.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji