• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Награде најуспешнијим каратистима за 2018. годину

Спортско удружење „Пантери 012“ у Општини Жагубица у оквиру којег постоји карате секција, успешно  функционише и сваким даном је богатије не само за нове чланове , већ и за нове медаље и дипломе  које такмичари донесу са готово сваког спортског догађаја.

Како су истакли руководећи кадрови Удружења, а и сам тренер, подршка локалне самоуправе им пуно значи, те  су једном од  заједничких тренинга  присуствовали и представници локалне самоуправе, где су најуспешнијим каратистима ове секције  у 2018. години додељене појединачне награде.  

Такмичарима је честитао и Ненад Тинтуловић, председник Удружења, и пожелео пуно успеха у будућем раду, а потом се приступило и свечаној церемонији додела награда.  Дипломе и пехаре уручивао је Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица, а пет најуспешнијих такмичара у 2018. години су Наташа Максић, Михајло Тодоровић, Софија Којадиновић, Душан Јаношевић и Анастасија Милинковић.

Тренер карате секције пожелео је награђенима да буду још бољи у својим категоријама а осталима да се потруде да своје успехе још више  учине видљивијим.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB