• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Полицијска станица у Жагубици добила радар

 Policijska stanica u Zagubici dobila radarАгенција за безбедност Саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Министарством унутрашњих послова реализује пројекат „Брзина“, који у највећој мери указује на најчешће узрочнике  саобраћајних незгода, а то су  прекорачење брзине, односно неприлагођена брзина и вожња под дејством алкохола.

У циљу подизања свести о безбедности у Саобраћају и сходно реализацији поменутог Пројекта полицијска станица у Жагубици добила је радарски уређај, а општину Жагубица су 30.октобра посетили Јасмина Милошевић, директор Агенције за безбеднос саобраћаја са сарадницима и Срђан Лазић, начелник Полицијске управе Пожаревац са сарадницима, и том приликом разговарали са председником општине Сафетом Павловићем. Истичући значај  уређаја дариваног полицијској станици у Жагубици, Павловић је упутио захвалност и упозорио грађане да поштују мере ограничења.

Захвалност  је упутио и Саша Туфегџић, начелник Полицијске станице Жагубица, док се испред Полицијске управе Пожаревац, присутнима обратио Драган Ристић, полицијски саветник Одељења саобраћајне полиције Пожаревац.

Јасмина Милошевић, директор Агенције за безбедност саобраћаја, у обраћању  је посебно подвукла да возачи никако не седају за волан уколико су конзумирали алкохол.   

Мештани су такође на поклон добијали едукативни и пропагандни материјал и опрему, како би у саобраћају били што безбеднији, а радарски уређај, дариван полицијској станици свакако ће безбедности допринети у великој мери.

У сусрет предстојећим празницима, такође је важно подсетити возаче, да од 01. новембра ступа на снагу обавезна употреба зимске опреме и наравно уз све то неизмерно поштовање саобраћајних прописа.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=OI-aL32H2sQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB