POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Анкета након поплаве у Жагубици

 Anketa nakon poplave u ZsgubiciНевреме које је почетком августа месеца 2018. године већим делом погодило насеље Жагубицу, задало је грађанима пуно посла и мука. Сада, 15 – так дана након поплаве, како кажу, полако се опорављају колико се то може, чисте дворишта, врше дезинфекцију, поправљају механизацију и једном речју граде изнова све што су деценијама стицали.

У помоћ су тада пристигли са свих страна, из Црвеног крста, војске Србије, мештани који су добровољно помагали, радници Oпштинске управе, пријатељи  и родбина угрожених и многи други.

Колико је и да ли је помоћ у датом тренутку значила показала је спроведна анкета где су мештани Жагубице који су претрпели штету, исказали своје виђење целе ситуације.

Локaлно руководство жагубичке општине улаже максималне напоре да грађанима омогући најосновније како би могли да живе нормално, и уз помоћ надлежних ресорних Министарстава и људи добре воље спремних да помогну  обезбедиће се све што је неопходно.

Мештани Жагубице чија су домаћинства угрожена и даље се, за сваку врсту помоћи, могу обратити надележној Oпштинској комисији и Штабу за ванрендне ситуације. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji