POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почело асфалтирање пута Жагубица –Лазница преко Каменице

 Asfaltiranje puta Žagubica Laznica preko KameniceРадови на реконструкцији пута у засеоку Каменица који повезује насеља Лазницу и Жагубицу одвијају се пуним интензитетом.

Како је истакао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, који је заједно са представницима Месне заједнице „Јединство“ обишао терен, у току је завршна фаза планираних активности, асфалтирање, на овој деоници чија је укупна дужина 5205 метара.   

Ивковић је такође посебно подвукао да се радови не изводе, како многи говоре и мисле само пред изборе и нагласио да се, иако није изборна година, посао и на осталим правцима обавља веома динамично и то по готово свим насељима.   

Прилику да се захвале свима који су учествовали у реализацији комплетне реконстукције пута Лазница –Каменица – Жагубица, искористили су и Горан Кркић, секретар у Савету Месне заједнице  у Лазници, као и Љубиша Микуљевић, повереник  у Месној заједници „Јединство“.

Уједно су и именовали све мештане који нису дали новац, тачније нису партиципирали средства за поправку ове деонице и нису суделовали у целој ситуацији.

Завршетак радова на поменутој деоници, уколико временски услови дозволе, по речима извођача радова, оптимално се очекује за 10 – так  дана.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji