• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Популаризација фудбала у општини Жагубица

У просторијама Општинске управе  општине Жагубица, у четвртак, 4. јула, председник општине Жагубица Сафет Павловић, сазвао је састанак поводом популаризације фудбала у нашој општини.

Главни акценат састанка стављен је на окупљање  нових и поновно формирање  постојећих фудбалских клубова и екипа. Састанку су присуствовали  повереници  месних заједница и представници фудбалских клубова из свих насеља  општине  Жагубица.

У присуству  представника Фудбалског савеза, на сатанку је најављено формирање 12 екипа, које ће заједно чинити општинску лигу, а којима ће по речима заменика председника општине Жагубица  Предрага Ивковића, локална самоуправа  пружити подршку у сваком погледу.

Локална самоуправа општине Жагубица обезбедиће финанасиска средства која ће бити једнако подељена сваком од клубова, а председник Павловић  је нагласио да је коначни циљ добро  дружење, одржавање кондиције и спортског духа и подстицање свих младих људи и оних који се тако осећају, на бављење спортом. Следећи састанак предсеник Павловић заказао је за 18. јул ове године.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB