• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Председник Павловић са својим тимом у насељима Крупаја и Близнак

У насељима Крупаја и Близнак настављено је окупљање мештана и разговор са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем, као и представницима свих релевантних институција у општини.Одговорна лица за њихово функционисање била су на располагању сваком мештанину насеља да изнесе своје мишљење, проблем, али и упути критику.

Zbor gradjana Krupaja 2019Уводну реч и главно обраћање са акцентом ка отвореном дијалогу и уважавању међусобних ставова, имао је председник општине.

„Моја замисао и визија је да са сарадницима са којима радим од 2012.-те године обиђем свако насеље у општини, где грађани без устручавања и без длаке на језику, могу да постављају питања за све оно што их интересује...“, рекао је Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Након изнетих ставова мештана и проблема председнику општине, прве промене се већ реализују – у Дому здравља у Крепољину биће уведена употреба санитетског возила. Акценат у Крупаји је био и на асфалтирању путева и уређивању спортског терена, а главни утисак - задовољсто уприличеним састанком са председником и досадашњим радом локалне самоуправе, са жељом да се тако и настави.

Наредни Збор грађана заказан је за суботу, 13. јул. У 19 часова Збор грађана биће одржан у Крепољину, док ће у Осаници почети у 21 час.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB