• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Успешно организован Камп „КамБре“ у Вуковцу

Општина Жагубица је једна од ретких општина у Србији која се може похвалити нетакнутом природом, изобиљем здраве органске хране и чистим ваздухом, и управо ти квалитети били су повод за организовање Дечијег кампа „КамБре“, који се сваког лета, од 2015. године, одржава у насељу Вуковац, а чији је организатор Светлана Милутиновић, председник удружења „БиоБре“.

Здрав начин живота, забава кроз различите игре, песму, активне радионице, боравак и спавање у шаторима, и ове године привукли су малишане из Београда, Новог Сада и других места, да на овај начин проведу квалитетно свој летњи распуст.  У новим авантурама ,врхунском  проводу  и максималној  забави заједно са малишанима учествују и аниматори.

Према речима најмлађих омиљена дестинација за дружење, забаву и спортске активности  на чистом ваздуху у нетакнутој природи је управо овде на кампу КамБре у Вуковцу,  а ове препоруке у многоме доприносе  промовисању сеоског туризма у општини Жагубица. Одржавање кампа сваке године подржава и локална самоуправа општине Жагубица.


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB