• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

СФУ “Горњак” Крепољин учесник Звездиног и Партизановог кампа

У оквиру Спортско фудбалског удружења ”Горњак” Крепољин, већ две ипо године успешно функционише бесплатна  школа фудбала.

Локална самоуправа на челу са председником Сафетом Павловићем, препознала је потребу најмлађих за бављење овим спортом, те тако више од 40-оро деце тренира, развијајући своје фудбалско умеће. О висини постигнутих успеха говори и чињеница да је СФУ “Горњак”из Крепољина ове године био учесник Звездиног кампа у Београду и Партизановог кампа на Копаонику.

Да право чудо на терену, осим великих фудбалских асова, могу да представљају и девојчице, доказ је и Елена Стевић из Крепољина, пред којом је ако овако настави, права спортска каријера, кажу познаваоци фудбала.

Уз  велику подршку локалне самоуправе, која  популаризује све видове спорта у општини,  ова школа фудбала постиже завидне резултате и успешно ради на едукацији и развоју деце, учећи их да од малих ногу изграде одговарајући однос према свакодневном раду и функционисању, који су могући једино уз дисциплину и залагање на терену, а да пре свега постану добри људи.

Најбоље време  за почетак тренирања  је за децу узраста од пете до шесте године. Упис у школу фудбала “Горњак” Крепољин је актуелан свакодневно и потпуно је бесплатан, потребна је само добра воља  да и ваше дете буде део победничког тима.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB