• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Нови изглед центра насеља Суви До

Општина Жагубица улаже напоре да буџетска средства равномерно распореди  и да сва насеља у општини добију оно што је за њих приоритетно, а у циљу лакшег и бољег функционисања свих грађана.

У оквиру овогодишње грађевинске сезоне интензивно се радило на више локација, а о актуелним радовима у Сувом Долу говорио је Миле Перић,  заменик председника СО Жагубица.

Дом културе у Сувом Долу  је у завршној фази реновирања. Изведени су радови на комплетној реконструкцији -  почев од зидова, подова и кровне конструкције, спољне фасаде, као и столарије и замене комплетне електро-мреже. Санација ударних  оштећења на коловозу  завршена је у свим улицама кроз насеље, а у току је санација пута према Жагубици. Изводе се и радови на    сређивању  и фарбању  ограде на терену за мале спортове, чишћењу  центра насеља, школског дворишта подручног одељења ОШ “Моше Пијаде”, као и двориште  амбуланте Дома здравља Жагубица  у Сувом Долу. Приводи се крају насипање и сређивање брдског пута на месту Пољачак, а у плану је и сређивање брдског пута према тзв. Преболовој бучини, као и према старом  суводолском гробљу.

Радови  на сређивању и санацији оштећења на коловозу  биће настављени  и у  осталим насељима општине Жагубица.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB