• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Дан општине Жагубица биће свечано обележен у реновираном Дому културе у Сувом Долу 25.септембра

Дан општине, односно Дан ослобођења општине Жагубица, биће свечано обележен 25. септембра.

Ове године бележимо 75 година од ослобођења и свакако да једино поштујући своје претке и своју прошлост можемо изграђивати модерну визију властите будућности – тим поводом дан ће започети полагањем венаца и цвећа на спомен обележја борцима палим у народноослободилачким ратовима, од стране представника борачких организација општине и представника локалне самоуправе.

Даљи протокол одвијања програма наставља се по дефинисаном програму, поштујући већ утврђену праксу одржавања свечане седнице Скупштине општине, увек у другом насељу – те тако након Крепољина и Лазнице, ове године програм ће бити одржан у реновираном Дому културе у Сувом Долу.

„Од 12 до 12:30 часова – окупљање гостију у Совом Долу, на тераси Дома културе, од 12:30 часова следи отварање реновираног Дома културе у Сувом Долу, у 13 часова почиње Свечана седница Скупштине општине Жагубица у сали Дома културе Суви До. Изузетна ми је част и задовољство што сам у прилици да позовем грађане општине Жагубица на обележавање Дана општине Жагубица у Сувом Долу“, рекао је Миле Перић, заменик председника СО Жагубица.

Свечаној седници поводом Дана општине Жагубица којом ће председавати председница СО, Оливера Пауљескић, поред руководства општине Жагубица присуствоваће и представници Владе Републике Србије.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB