Штампа

Успешна фудбалска сезона у општини Жагубица

Такмичарска сезона Фудбалске лиге Жагубица за 2019 / 2020 годину, ушла је у сам финиш бележећи веома добре резултате.

Досадашњи биланс после 11 кола,  указује на веома успешну фудбалску сезону, у којој је у 66 одиграних утакмица постигнуто чак 344 гола, потврђено је на састанку  који је сазвао председник општине Жагубица Сафет Павловић. 

„Са задовољством, после данашњег састанка, могу да кажем да оно што смо обећали, то смо и остварили. Једина општина која има 13 екипе у Општинској лиги  јесте  општина Жагубица. То нема ни једна општина у Браничевском округу, па ни град Пожаревац. Имамо обећања да ћемо Општинску лигу за следећу такмичарску сезону, од јесени 2020. године,  да проширимо. Са задовољством могу да кажем, да без баража, из општине Жагубица, у будућности ће ићи по једна екипа у већи ранг. Желим да се захвалим свим људима који су учествовали у овој акцији, да фудбал, сређивање просторија, сређивање игралишта, заживи у сваком селу понаособ. Такође бих  желео  да се захвалим и публици која је у великом броју, после много година, присуствовала када су утакмице одиграване. Хвала мојим најближим сарадницима, хвала свим председницима клубова, хвала свим људима који су  самном учествовали у овој великој победи за фудбал у општини Жагубица“, истакао је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

На састанку коме су присуствовали представници свих клубова општинске лиге и представници Фудбалског савеза општине Жагубица, донета је одлука  да последња два Кола Фудбалске Општинске лиге Жагубица услед  неповољних временских услова буду  одложени за пролеће, када ће публика поново имати прилике да ужива у фудбалским  бравурама, на фудбалским теренима широм општине Жагубица .