• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Школе школске управе Пожаревац задовољне реализацијом пројекта – Крепољин

У  ОШ „Јован Шербановић“  у Крепољину, у среду, 25. децембра реализован је састанак свих десет школа са територије Школске управе Пожаревац - са подручја Браничевског и Подунавског управног округа,  које ове школске године учествују у реализацији пилот пројекта Министарства просвете, науке и технолошког развоја од националног значаја по називом „Обогаћени једносменски рад“.

У оквиру овог програма ученицима је пружен широк спектар додатне подршке у раду и развоју личности и активности које омогућавају унапређење постојећих и стицање нових способности за учење, сарадњу и свеобухватни развој.

У оквиру презентација представника школа, приказана су искуства и примери организације, реализације и евалуације пројектних активности у досадашњем периоду.

Састанак су водиле спољне сараднице Министарства просвете Барбара Ивковић и Милена Васић, а присуствовали су и и начелник Школске управе у Пожаревцу, Велиша Јоксимовић, просветни саветник Драшко Грујић и испред локалне самоуправе Жагубица - помоћник председника општине Душан Милосављевић.

Своје задовољство састанком и током реализације пројекта, изразио је и домацин – директор ОШ у Крепољину, Горан Милинковић.

Овај значајан пројекат се реализује у више од 200 школа у Србији и има за циљ пружање додатне образовно васпитне подршке раду и развоју ученика. Састанак је протекао у радно - конструктивној атмосфери, и допринео да све школе сагледају стање у тренутној фази реализацији пројекта, разменом примера добре праксе унапреде свој рад и разреше евентуалне дилеме и уочене недостатке приликом реализације пројектних активности.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB