• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Повољни услови за увоз стеоних јуница за пољопривреднике општине Жагубица

У организацији Канцеларије за пољопривреду и општине Жагубица, у просторијама пчеларске задруге организована је презентација за пољопривреднике општине Жагубица који су заинтересовани за куповину увозних високомлечних стеоних јуница сименталске расе из Аустрије.

Представник  фирме која се бави увозом грла пољопривредним произвођачима предочио је  предности узгоја грла из увоза на нашим просторима.

О плановима Канцеларије за пољопривреду општине Жагубица, и новине и бенефите које у предстојећој години очекују пољопривредне произвођаче истакао је саветник  Канцеларије за пољопривреду Илија  Мустецић, док је представник  фирме која се бави увозом грла господин Сава Врбајац, пољопривредним произвођачима предочио предности узгоја грла из увоза на нашим просторима. (прилог)

При куповини увозних грла домаћим пољопривредницима подршку пружа држава, односно Министарство пољопривреде, кроз повраћај дела средстава.

Канцеларија за пољопривреду  општине Жагубица и у 2020. години, наставља да пружа бесплатне услуге  уматичења грла, као и субвенционисање за свако теле, а за све додатне информације везане за куповину грла из увоза , сва заинтересована лица могу се јавити лично у Канцеларију за пољопривреду, сваког радног дана од 7 до 15 часова.


© 2020 Општина Жагубица
design by XB