• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

У Жагубици почела са радом бесплатна школа фудбала

Један од основних приоритета локалног руководства је популаризација спорта у циљу што бољег развоја најмлађих.

Управо из тих разлога под покровитељством општине Жагубица  недавно је отпочела са радом  бесплатна школа фудбала која  функционише у оквиру Општинског Фудбалског савеза. Школа фудбала окупља децу узраста од 7 до 14 година. Тренинзи  се одржавају у спортској сали основне школе у Жагубици.

Према речима тренера Игора Игњатовића, интересовање деце је велико, а упис нових чланова је у току. Тренер додаје да је за децу велики приоритет што уз помоћ локалне самоуправе имају могућност да потпуно бесплатно похађају часове фудбала, и да је ово одлична прилика за сву децу да побољшају кондицију, а самим тим и квалитет здравља. 

Бесплатна школа фудбала привлачи све већу пажњу девојчица  које својим фудбалским умећем често  надмашују  мушки део екипе.

Тренер истиче да је овакав вид активности веома добар за све малишане, а и за родитеље који не морају издвајати новац из кућног буџета да би својој деци обезбедили  бавељење омиљеним спортом.

Сви заинтересовани  се  могу пријавити у  Спортској хали основне школе у Жагубици понедељком , средом и четвртком, од 16 часова, или лично тренеру  Игору Игњатовићу.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB