Штампа

Завршна фаза радова преко програма ЕУ ПРО у Дому здравља у Жагубици

Пројекат реконструкције Дома здравља Жагубица успешно се спроводи и реализује.

Радови које финансира ЕУ у партнерству са Владом Републике Србије, преко програма „ЕУ ПРО“, предвиђени су у два дела: у првој фази радова завршена је реконструкција грејања и централне климатизације у Дому здравља са посебном пажњом на активности које се односе на примену принципа доброг управљања. Тренутне активности јесу друга фаза послова, тачније предвиђених додатних радова, који подразумевају спуштање плафона и замену старог са новим лед осветљењем, у готово свим деловима објекта Дома здравља.  

У том смислу локална самоуправа Жагубице определила је средства за улагање у област здравствствене заштите, а све планиране активности Пројекта спроводе се по плану и биће завршене у најкраћем могућем року. Спуштање плафона допринеће лепшем естетском изгледу самих просторија, као и функционалности истих. 

Пројектом „Унапређење квалитета услуга у Дому здравља Жагубица” који локална самоуправа општине Жагубица спроводи у сарадњи са ЕУ ПРО програмом, омогућава се  добробит за све становнике општине Жагубица.