• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одржана Прва седница новог сазива Скупштине општине Жагубица

Прва седница новог сазива Скупштине општине Жагубица, одржана је у петак 4. септембра.

Пред одборницима се нашло 18 тачака Дневног реда, а међу најважнијим биле су: Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Жагубица за 2020. годину, до 30. јуна текуће године, као и Одлука којом се у будуће општини Жагубица забрањује издавање грађевинских и употребних дозвола за мале хидроелектране на територији општине Жагубица. Опширније о свему говорила је председница Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић.

„На данашњем првом редовном заседању, присуствовало је свих 25 одборника. Увели смо нова два одборника, који су добили решење од Општинске Изборне комисије. Уместо председника општине Сафета Павловића и заменика председника општине Предрага Ивковића, мандати су верификовани Младици Благојевић из Лазнице и Борису Гочићу из Селишта. Све одлуке и предлози решења, која су се нашла на данашњем Дневном реду, усвојени су једногласно“, истакла је Оливера Пауљескић, председница СО Жагубица.

Седници су присуствовали председник општине Жагубица Сафет Павловић, његов заменик Предраг Ивковић, помоћник председника Душан Милосављевић, као и представници Општинске управе, предузећа и институција са територије општине Жагубица.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB