• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Promocija lokalnih pčelara - projekat GIS

“Промоција локалних пчелара, културне баштине и природних лепота општине Жагубица кроз ГИС”

Развијање и унапређење географског информационог система кроз реализацију Пројекта ,,Промоција локалних пчелара, културне баштине и  природних лепота општине Жагубица кроз ГИС”, и праћење модерних трендова један је од битних чинилаца који подразумева одрживи развој општине Жагубица.

Основна идеја овог пројекта је израда јединствене базе података  прикупљених на територији општине Жагубица а у циљу  унапређења квалитета живота становништва. Кроз ГИС систем, а у сарадњи са Владом Србије кроз програм ЕУ ПРО и подршку Европске уније, локалној самоуправи помоћи ће се у стварању предуслова за боље планирање локалног развоја  и располагање ресурсима.

На једном месту прикупљаће се, обрађивати и управљати  просторним подацима, по новој технологији и са опремом која је обезбеђена уз помоћ Европске уније, Владе Републике Србије и локалне самоуправе општине Жагубица, кроз програм ЕУ ПРО.

Реализацијом пројекта “Промоција локалних пчелара, културне баштине и природних лепота општине Жагубица кроз ГИС”, локална самоуправа биће у бољој позицији да брже одговори и захтевима грађана, али и будућим инвеститорима.

Пројекат финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма ЕУ ПРО. Општина Жагубица је искључиво одговорна за садржај текста и он не представља неопходно ставове Европске уније“.


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB