Sumiranje rezultata nakon 9. kola OFL Žagubica
Штампа

Резултати 9. Кола ОФЛ Жагубица

У оквиру деветог кола Општинске лиге које је одиграно у суботу 7. и у недељу 8. новембра, нису забележене значајне осцилације на табели, где прву позицију са 22 бода и даље држи досада не поражена екипа Младост из Крупаје, на другом месту налази се Хомољац са 20 бодова, и екипа слога из Јошанице је на трећем месту са укупно 19 бодова.

Председник Фудбалског савеза  општине Жагубица Бојан Најдановић, прокоментарисао је досадашње стање у оквиру општинске лиге  и подсетио  да се поједини  тимови из ФСО Жагубица такмиче и у окружној и међуопштинској лиги, а да ће их у будућности бити и још више, јер су услови за игру и тренирање знатно побољшани на теренима широм општине Жагубица .

У суботу је на терену у Јошаници екипа Слога дочекала екипу  Селиште. Пре почетка утакмице разговарали смо са представницима и играчима обе екипе и ево њихових утисака.

Након  утакмице срећа је била на страни домаће екипе те је тако утакмица завршена резултатом 4-1. У недељу је на терену у Вуковцу екипа“ Вуковац 98“ дочекала екипу Будућност из Милатовца.