• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15
Asfaltiranje ulica i crkvene porte u Laznici

Асфалтирање улица и црквене порте у Лазници

У насељу Лазница приводи  се крају  асвалтирање  улица и црквене порте, а  радове финансира локална самоуправа уз партиципирање мештана Лазнице.

Радове на асфалтирању изводи фирма Руку коп, чије смо раднике затекли на терену а да све тече по договореном плану уверио се и заменик председника општине Предраг Ивковић, који је  приликом обиласка  истакао да је задовољан  стањем на терену и најавио радове на асфалтирању и сређивању  улица у Жагубици, Крепољину и Близнаку, који се очекују  у наредном периоду, а који ће бити спроведени захваљујући залагањима председника Сафета Павловића и његовог целокупног тима.

Ово је велики бенефит за све мештане Лазнице, истакао је свештеник лазничке цркве Данило Глишић, а мештани поменутих улица истакли су да је ово први пут да асфалт стигне до њихових домова .

Радови ће према речима заменика Ивковића, трајати док год то буду дозвољавали временски услови, а оно што је такође важно напоменути  јесте да је новоасфалтиран и део улице испред куће Народног хероја  Јована Шербановића, на чијој се обнови ових дана интезивно ради.


© 2021 Општина Жагубица
design by XB