• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

ТОЗА и ВИДА - главна атракција на Сајму туризма у Београду

 TOZA i VIDA na Sajmu turizma 2017Међународни Сајам туризма 2017. године завршен је у недељу 26. фебруара. Поред бројних туристичких организација из земље и света понуду  је представила  и Туристичка организација  општине Жагубица. Штанд су посетили бројни посетиоци, представници политичке сцене Србије, као и представници локалне самоуправе: председник Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић  са сарадницима и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић. Уважени гост, између осталих, био је и Зоран Бабић, члан председништва Српске Напредне странке. 

О детаљима представљеним на штанду, сва четири дана, говорила је директор Јавног предузећа Туристичке организације Мартина Лукић, презентујући све видове туризма  у општини Жагубица и Туристичку понуду на којој, како је рекла, општини Жагубица могу позавидети и већи туристички центри.

Позитивне  утиске о 39. Сајму туризма изнела је и председник Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић, рекавши да је представљање Туристичке понуде и бројних знаменитости Хомољског краја на Међународној манифестацији 39. „Сајам туризма“ 2017. године, протекло у добром расположењу у друштву  драгих пријатеља из политичког и јавног живота. 

Главна атракција  изложбеног простора Жагубице била је маскота Туристичке организације,  популарни “ТОЗА”  који је коначно добио и партнерку “ВИДУ” која му је правила друштво у промоцији Хомоља.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=UtQAGwyOSe8{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB