• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15
Од сада могућа пријава деце у Вртић електронски и у Жагубици. Упис ће се за радну 2021/2022 годину вршити у периоду од 01. – 15. 04. 2021.     Грађани Жагубице од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу/ предшколске установе. Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа. Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.  Друштвене мреже Facebook/Instagram Грађани општине Жагубица од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколске установе. 🧸👫 Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.  Twitter Од данас у општини Жагубица захваљујући услузи #еВртић, родитељ више не мора на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави потпуно електронски и бесплатно на Порталу еУправа.

Електронски упис деце у Вртић „Полетарац“ у Жагубици вршиће се од 01. до 15.04.2021. године

Грађани Жагубице од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколску установу/ предшколске установе. Упис ће се за радну 2021/2022 годину вршити у периоду од 01. – 15. 04. 2021.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. У овом тренутку је у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији.

Друштвене мреже

Facebook/Instagram

Грађани општине Жагубица од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколске установе. 🧸👫

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељ више не мора да одлази на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави електронски на Порталу еУправа.

Twitter

Од данас у општини Жагубица захваљујући услузи #еВртић, родитељ више не мора на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ пријаву може да обави потпуно електронски и бесплатно на Порталу еУправа.


© 2021 Општина Жагубица
design by XB