• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Прва седница Координационог тима за израду Плана развоја општине Жагубица

Прва седница координационог тима за спровођење поступка израде Плана развоја општине Жагубица за период од 2021 – 2031 године, одржана је у среду, 09. јуна.

Радиша Милошевић, координатор активноости, поздравио је присутне у име Сафета Павловића, председника општине  и председавајућег координационог тима и осврнуо се на битна питања стварања документа. 

Тим који ће усвајати и доносити Одлуке формиран је на седници Општинског већа, а поред чланова, где су заступљене све структуре које треба да имају учешћа у изради плана развоја ту су и релевантне институције, јавна предузећа, невладине организације и сви они за које се сматра да су одреднице плана развоја битне за њихово нормално функционисање. Такође су формиране и радне групе секторски, по областима, где су ангажовани представници сручних служби из Општинске управе и јавних предузећа и установа које су укључене у израду.

Првим састанком Координационог тима отпочеле су припремне активности за израду највишег планског, кровног и најзначајнијег документа општине Жагубица, који за  један од циљева има обезбеђивање друштвено-економског развоја општине кроз континуитет планског деловања и ангажовање локалних ресурса, а првенствено унапређивање квалитета живота свих грађана.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB