• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Банка Поштанска штедионица успешно припојила МТС банку

Банка Поштанска штедионица а.д. Београд успешно је извршила процес припајања МТС банке а.д. Београд закључно са данашњим даном.

Тиме је финализован врло интензиван и захтеван процес формално-правног, регулаторног и техничког усклађивања рада обе банке.

Од данас, сви клијенти МТС банке могу неометано да наставе да користе све производе и услуге које су имали у тој банци, уз додатне бенефите које ће имати коришћењем услуга Банке Поштанска штедионица.

Завршетком овог процеса настала је јединствена банка која ће у наредном периоду умети да у синергијском споју искористи компаративне предности које је свака банка појединачно носила са собом – Банка Поштанска штедионица најразвијенију мрежу експозитура широм земље и највећу базу клијената, а МТС банка модерне дигиталне сервисе.

На овај начин, створена је јака и стабилна државна финансијска институција која ће бити у прилици да одговори захтевима и дигитално најзахтевнијих клијената уз очување своје традиционалне базе. Тиме банка са јасно артикулисаним државним интересом заокружује процес ове интеграције на задовољство пре свега њених садашњих и будућих клијената, надлежних државних институција и регулатора.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB