• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Успешна протекла година и бројни планови КУД –а ’’Извор’’ Лазница

 Mnogobrojni planovi KUD a IzvorКултурно - умедничко друштво ‘’Извор“ из Лазнице обележило је редовну годишњу Скупштину зарад сагледавања досадашњих активности и планова за наступајући период, којој су, осим чланова друштва, присуствовали и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић и директор ОШ ’’Јован Шербановић’’ у Лазници Неша Пећић. Од стране чланова овог друштва било је све  уобличено, као што се и подразумева, песмом и игром.

О протеклој години и активностима друштва говорио је председник КУД’’Извор’’, Зоран Туфонић, који  није крио одушевљење постигнутим активностима, бројним гостовањима и наступима у земљи и иностранству, као и наду да ће тако бити и убудуће.

Помоћник председника општине, Душан Милосављевић, је на самом скупу најпре поздравио све присутне, и казао да је неговање традиције и културе краја из кога потичемо од пресудне важности за промовисање Хомоља и неговање културног идентитета нашег народа.

Добро расположење, весела атмосфера и игра без престанка, обележили су ово вече, а највеселији су, што се и подразумева, били најмлађи.

Као и свих ранијих, и ове године путовања на гостовања омогућиће локална самоуправа општине Жагубица, а то ће бити права атракција нарочито за најмлађе чланове овог фолклорног ансамбла. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=CVyYoix_BGU{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB