• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Почела са радом школа фудбала у Крепољину

 Skola fudbala u Krepoljinu pocela sa radomВажност спорта у животу наших најмлађих суграђана и њихово усмеравање ка спортским активностима од најранијег узраста је од великог значаја и неопходно пре свега за квалитетно провођење времена , здрав и квалитетан живот, а код оних најталентованијих и највреднијих – и за постизање врхунских спортских резултата.  Захваљујући подршци локалне самоуправе и уз присуство председника општине Жагубица  Сафета Павловића и председнице СО Оливере Пауљескић, у Крепољину је у понедељак, 17. априла, почела са радом бесплатна школа фудбала у оквиру Спортско – фудбалског удружења ‘’Горњак’’ која је у старту окупила близу 50 најмлађих играча, а чији је рад и функционисање поверено провереним спортским стручњацима.

Одушевљењу најмлађих играча није било краја, а свој спортски дух показали су већ  на првом тренингу јер су, упркос веома хладном времену, пажљиво пратили упутства свог будућег тренера и изразили нескривено задовољство  због својих првих професионалних корака на терену.

Полазници се за учешће у школи фудбала могу и даље пријављивати, са комплетне територије општине, а доња граница за учешће је узраст деце 2010.годишта.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=dSju0GCtWEo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB