• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршен Петровдански турнир у Осаници

 Finale turnira u Osanici 2017Једно од најпосећнијих такмичења у малом фудбалу у серији турнира који се у општини Жагубица организују по свим насељима, свакако је и велики Петровдански турнир у малом фудбалу у Осаници.

 

Ове године учешће је узело 17 екипа у сениорској конкуренцији, а финалне вечери ревијалну утакмицу играли су и представници репрезентације Србије, ветерани фудбалског клуба “Црвена звезда“  против екипе ветерана из Осанице.  Финално вече обележиле су добре утакмице, забава и дружење уз атракцију печеног вола на ражњу, ког је обезбедио генерални спонзор такмичења,а кога су могли да пробају сви посетиоци потпуно бесплатно.   

Организатори турнира били су : Месна заједница „Победа“  Осаница и Фудбалски клуб “Победа 1953” Осаница, генерални  спонзор - фирма “Амбалажерка” ДОО Бегаљица, а покровитељ општина Жагубица. 

Финална утакмица између екипа „Балановићи“ Осаница – „Жика Бомба“ Жагубица у регуларном току завршена је резултатом  6:6, па је уследило извођење пенала те је утакмица окончана резултатом 9:10 у корист екипе „Жика Бомба“.

Две најбоље екипе, „Жика Бомба” из Жагубице за коју су играли момци из Бора и „Балановић“ из Осанице, коју су чинили момци из Великог Лаола, заслужено су добиле и награде  које су доделили председник општине Жагубица Сафет Павловић и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=O714E6uZrKQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB