Штампа

Одиграна КУП утакмица у Жагубици

 KUP utakmica u Zagubici 2017Утакмицом која је одиграна у среду 28. септембра на стадиону фудбалског клуба „Хомољац“ у Жагубици, завршено је КУП такмичење на нивоу Oпштинског  фудбалског  Савеза Жагубица за 2017. годину. Победник је већ другу годину за редом  Фудбалски клуб „Рудар“ из Крепољина, а надметање је окончано резултатом 1: 5.

Своје импресије изразио је и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, рекавши да се утакмица КУП –а традиционално игра у част Дана општине и да се на тај дан на стадиону „Хомољца“  увек окупи велики број љубитеља фудбала:

„Данас су играли „Борац“ из Вуковца и „Рудар“ из Крепољина. Обема екипама од срца честитам и желим пуно среће и добре утакмице“, рекао је Милосављевић.

Фудбалере је поздравио и председник Фудбалског Савеза општине Жагубица Дејан Тошић, а пехаре је доделио помоћник председника општине Жагубица.

Победници КУП – а,  фудбалери „ Рудара“  из Крепољина, стекли су право да у даљем КУП такмичењу играју са клубовима који су победили у суседним општинама браничевског округа. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=a93nA4YEjko{/videobox}