• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Успеси и активности Карате клуба “Врело”

 Karate klub Vrelo ZagubicaУ оквиру Спортског удружења “Пантери 012“,  већ годину дана ради Карате клуб „ Врело“ и то веома успешно.

Млади каратисти са готово сваког такмичења донесу по неко одличје, којима се поносе, па су тако медаље понели и са Првенства Европе одржаног у Ресавици у организацији Уједињених нација.  Деца из општине Жагубица донела су две медаље: једну сребрну и једну бронзану.

Медаље су освојиле Анастасија Милинковић и Наташа Максић из Крепољина, док је у генералном пласману клуб остварио прво место.   

Како би исказала своје умеће вршњацима, група деце Карате Клуба „Врело“ извршила је презентацију карате спорта основцима школе „Моша Пијаде “ у Жагубици,са циљем, како је нагласио тренер Томислав Јелић, да се  што више  деце упути у спорт,  да им се објасни значај спотра  и да им се упути позив да се придруже и вежбају. 

Нови чланови од 5 – до 15 година, па и старији, уколико желе, како је рекао тренер Клуба Томислав Јелић, биће део породице спортиста  који ће, уз већ искусне каратисте, представљати  општину Жагубица на свим текмичењима и наступима. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=kmxnEkS0NFc{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB