Штампа

Туристичка организација Жагубице представиће се на Сајму туризма у Београду

-Beogradski Sajam turizma 2016Београдски Сајам туризма највећа је туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи. Више од 30 година испуњава светске стандарде у пословању, са излагачима гради партнерске односе, а квалитетном понудом и разноврсним дешавањима сваке године привлачи све већи број посетилаца.

Претходне године на Сајму туризма своју понуду представило је више од 1100 излагача, а број посетилаца премашио је 69 хиљада. Међународни карактер ове манифестације потврђује више од 290 иностраних излагача из 50 земаља, а за овај пословни сајам сваке године заинтересован је све већи број излагача из целог света.

Учешће на 38. Међународном сајму туризма који се одржава од 18. до 21. Фебруара 2016. године, пријавила сеопштина Жагубица где ће Туристичка организација изложити традиционалне Хомољске производе, брошуре и флајере и тако се потрудити да на посебан начин представи туристичку понуду општине Жагубица.

Како каже директор овог предузећа, Матрина Лукић, разноликим промотивним материјалом, лепим сувенирима и изненађењима које су припремили за ову годину,потрудиће се да посетиоцома Сајма скрену пажњу на штанд ТО Жагубица, што и јесте циљ учешћа на престижној манифестацији и стога позвала све грађане да посете Сајам.

Изложбени простор Туристичке организације општине Жагубица, биће у хали 4, Београдског сајма под редним бројем 4008.

За оне који желе да посете Сајам туризма, организован је и бесплатан превоз. Заинтересовани се могу јавити на телефон 062/809-85-77 или у просторијама Туристичке организације општине Жагубица и то најкасније до 19-ог фебруара. Полазак је у суботу ујутру у 7 часова из Жагубице, а повратак са сајма је у поподневним часовима.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=IQMjMzhyFPo{/videobox}