Штампа

У сусрет уписном року 2018 /2019 - Техничка школа Жагубица

Obrazovni profili Tehnicka škola ZagubicaТехничка школа Жагубица постоји преко 30 година, током којих је знатан број младих добио квалитетно образовање. Школа и данас послује веома успешно, пружајући ученицима квалитетне и одговарајуће услове за рад, рекао је директор Душан Милосављевић и прецизирао да је и за предстојећу школску годину предвиђен упис ученика различитих профила:

„За занимања четвртог степена из подручја рада вршиће се упис за смерове: економија, права и администрација, образовни профил економски техничар 30 ученика, трговина, угоститељство и туризам, образовни профил кулинарски техничар 30 ученика и једно комбиновано одељење трећег степена образовни профил, кувар – конобар 15 + 15 ученика“, рекао је Милосављевић.

Један од смерова за који се ученици осмих разреда највише опредељују бирајући образовне профиле у Техничкој школи у Жагубици свакако јесте и смер кулинарство, како би по завршетку школовања добили звање кулинарски техничар.

Разлози за то су бројни а пре свега спој сручног кадра, љубазност и спремност професора да знање адекватно пренесу на ученике.

Информације се могу добити на број телефона 012/643 – 232 или на сајту tszagubica.edu.rs

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=8R2scC-7lOA{/videobox}