• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Трећа седница Oпштинског већа општине Жагубица

-Treca sednica Opstinskog veca u ZagubiciОпштинско веће општине Жагубица, у новом сазиву, одржало је трећу седницу  којом је председавао председник општине Сафет Павловић.

На дневном реду  било је 76. тачака, које су усвојене од стране већине чланова, док су захтеви за финансијску помоћ предати на разматрање Центру за социјални рад и надлежним органима.

Већници су усвојили Извештај о ревизији пословања општине Жагубица за 2014. годину, годишњи извештај о раду Општинског правобраниоца, Предлог чланова Организационог Одбора XIV Сабора “ Врела Хомоља“ за 2016. годину, Захтев ПУ „ Полетарац“ Жагубица за продужење коришћења моторног возила и Захтев ОШ „ Јован Шербановић „ Крепољин за бесплатну кухињу за ученике са посебним потребама и из матријално угрожених породица.  Једна од тачака била је и давање сагласности на боравак у Предшколској установи „ Полетарац“ Жагубица деце из материјално угрожених породица, као и Захтеви Спортског ауто и картинг савеза Србије за сарадњу у организацији ауто трка  и здравствене станице Лазница за набавку опреме.

Садржај дневног реда, треће седнице већа општине Жагубица, одржане 12. маја, 2016. године употпуњен је и усвојеном Одлуком којом се отписују сва потраживања настала према грађанима по основу извршених послова  комуналне делатности, сакупљања, транспортовања и депоновања кућног смећа у периоду од 25. априла 2014. до 12. маја 2016. године.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=uz7w_7jT2bI{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB